Tractari Auto – Bals – Craiova – Slatina

Datorita experientei noastre suntem una dintre cele mai bune firme de tractari auto de pe raza Slatina – Craiova – Bals, cu cele mai multe platforme puse la dispozitie pentru dvs. Daca te afli in Craiova, Slatina sau Bals, noi putem sa va oferim cele mai rapide si cele mai performante servicii de tractari auto.

Credem si suntem convinsi ca putem face fata oricaror provocari din domeniul auto si nu numai. Credem ca este obligatorie calitatea, promptitudinea si profesionalismul, astfel incat ceea ce primeaza la noi este satisfactia clientului nostru ce beneficiaza de serviciul de Tractare Rapida.

TRACTARI AUTO ROT non stop suntem o firma de profil ce avem sediul in localitatile Slatina, Bals si Craiova. Cu platforma oferim in regim non stop Asistenta Rutiera, depanari, remorcari atat local cat si in tara si in Europa.

Oriunde va aflati pe acest continent, si aveti o problema , nu ezitati sa ne contactati pentru a va putea oferi o solutie. Pentru echipa noastra nu reprezinta niciun fel de problema: distanta, locul, ora, ziua, defectiunea, sau orice alt lucru care ne-ar putea ingreuna munca.

Serviciul este disponibil non stop oferind remorcari cu platforma la preturi imabatabile. Ce inseamna pentru noi acest lucru, dar pentru vechii, actualii si vitorii nostri clienti? Inseamna ca de la noi veti primi intotdeauna o oferta de pret competitiva. Aceasta este politica noastra si nu o vom schimba in curand. Mai bine zis am putea sa o numim ca fiind o strategie-cel putin in viziunea noastra.